Hapesirat e dallimit gjinor te emigracionit ne Evropen juglindore Studimi Programi  

Komunikimi

 

[.jpg, 10kB]
Laboratori Antropologjia Shoqerore. 
Adresa:

Laboratori Antropologjia Shoqerore
Dega Histori, Arkeologji dhe Antropologjia Shoqerore (IAKA)
Universiteti I Thesalise
Argonafton me Filelinon
38221 Volo

Telefon dhe Fax:

2421 074796

E-mail:

Ju lutemi perdorni formen e me poshtme.
Te gjitha hapat jane te nevojshme.

Emri tuaj:
E-mail tuaj:
Mesazhi:
     

 

Rrjeti i lidhjes: