Hapesirat e dallimit gjinor te emigracionit ne Evropen juglindore Studimi Programi   

Humbja e profesionit Reflektimi i Tjetrit Kultura Dembelet Te qenurit Europian Argetimi i te rinjve Brezi i dyte Dallimet gjinore te udhetimeve Argetimi dhe identiteti Gruaja ne mardhenie pune Besimi fetar dhe identiteti Dergimi i lekeve me poste Krenaria e profesionalizmit Besimi Midia Ndihmese shtepiake Kufijte e botes se Medias Dokumentacioni Kthimi Kujtimet e shoqerise Nostalgjia Kthim ne Pasuria materiale Bashke dhe midis dy flamujve Koha e lire Halla nga Greqia Pune, pune, pune Dergo nje fotografi! Figura e udheheqesit Largimi nga vendlindja Bashke ne linjen telefonike Festat kombetare Pronaret Argetimi Biografia Konsumatoret Martesa me vajza shqiptare... Mitet dhe heronjte Puna ne periudhen komuniste Pagezimi i njerezve Me ke skuader je? Duke u bazuar ne tradite Ndjenja e nostalgjise per komunizmin Pervetesimi i traditave te reja